Ελληνική αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

29.05.2020

1ος Φοιτητικός Ποιητικός Διαγωνισμός ΦΛΣ ΕΚΠΑ: Αποτελέσματα

1ος Φοιτητικός Ποιητικός Διαγωνισμός ΦΛΣ ΕΚΠΑ

 Η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και η Κριτική Επιτροπή του Πρώτου Φοιτητικού Ποιητικού Διαγωνισμού  εκφράζουμε τη χαρά μας για την ευρύτατη ανταπόκριση των φοιτητών της Φιλοσοφικής Σχολής στον Διαγωνισμό.

 Είμαστε πια στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα και να αναδείξουμε τις καλύτερες συμμετοχές. Το μεγαλύτερο μέρος του Διαγωνισμού διεξήχθη εξ αποστάσεως, εν μέσω πανδημίας και πρωτόγνωρων συνθηκών για τη φοιτητική και την κοινωνική ζωή.

 Με τον ίδιο τρόπο θα διεξαχθεί, εξ ανάγκης, και η τελετή της βράβευσης, η οποία προγραμματίζεται να γίνει διαδικτυακά την Τετάρτη 3 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ., σύμφωνα με σύνδεσμο που θα κοινοποιηθεί στους συμμετέχοντες [οι τελευταίοι παρακαλούνται να ενημερώνονται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης της συναδέλφου Δώρας Μέντη: tmenti[at]phil.uoa[dot]gr].  

 Με την παρούσα ανάρτηση η Κοσμητεία επισυνάπτει «δώρο ασημένιο ποίημα» ένα μικρό Ανθολόγιο που περιέχει τα 18 διακεκριμένα ποιήματα των φοιτητών και των αποφοίτων μας  που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό.

 

 ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ_ΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ